Sidor

fredag 4 maj 2007

Plenifria veckan

När det är plenifrivecka i Riksdagen innebär det att det inte är några debatter eller voteringar i Kammaren. Istället är då riksdagsledamöterna ute i landet på olika besök.
Själv har jag tillbringat veckan hemma i valkretsen där jag bla tillbringat del av dag i Malmö för att försöka komma igång med min hemsida. Ny teknik kräver handledning och den tiden var välinvesterad. På bilden nedan står jag utanför kommunhuset i Bjuv på väg till moderaternas Skåneforum. Här träffas moderata kommunalråd, oppositionsråd samt regionråd och riksdagsledamöter för att stämma av läget på olika nivåer. I dag talade Pia kinhult om infrastrukturen i Skåne och Tobias Billström, vår migrationsminister, talade om migration och integrationspolitik.
Onsdagen tillbringade jag tillsammans med Christian Holm, riksdagsledamot från Värmland, och Wania Forsman, politisksekreterare för Skåne, i Landskrona. Här förhörde vi oss om läget med ungdomar på gymnasieskolorna Allva Gullstrand och Selma Lagerlöfgymnasiet. Ett besök hos polisen blev det också möjlighet till under eftermiddagen.
På bilden ovan ses Christian och Wania under lunchen arbeta via sina mobiltelefoner.

Inga kommentarer: